Menekşe Özel Üye
| Konu: Korkuyorum Çarş. Ara. 11 2013, 18:51 | |
| Korkuyorum
Gündüzün geceye, Baharın kışa döndüğü andan Korkuyorum delice akıp giden zamandan! ALLAH’a şükrederken bir yandan, Korkuyorum daha beterini vermesin yaradan... Seni kaybetmekten, Kendimi yitirmekten Korkuyorum daha fazla üç yaşında ki bebekten Ve hiç bitmeyecek gibi duran karanlıktan! Yalnızlık ALLAH’a mahsus ya; Korkuyorum işte yalnızlıktan Kimsesizlikten; Haykırırcasına seni çağırıyorum sessizlikten. Kaç gecedir yargısız infazdayım, Kim bilir bu sefer hangi suçsuzluktan? Korkuyorum canım sevdiğim; Yastığa başımı yalnız koymaktan...
Korkuyorum; Yağmurun ıslattığı kaldırımda yürümekten, Pencereden ince ince sızan güneşten Ve aldığım, verdiğim her nefesten... ALLAH’a dualar ederken bir yandan, Diyorum ki daha beterinden saklasın yaradan... Sensiz olmaktan, sensiz kalmaktan Sensiz yaşlanıp, sensiz ölmekten Korkuyorum daha fazla yokluğunun kucağına düşmekten! Kuvvet ve kudret ancak ALLAH’ındır ya; Korkuyorum işte bitap düşmekten, Çaresizlikten. Kaç zamandır karalar giyinmiş yüreğim, yastayım ey sevdiğim! Korkuyorum işte yanımda ol; Senden başka kimim var ki benim?
Olcay Seker | |
|
mustafa43 Admin
| Konu: Geri: Korkuyorum Çarş. Ara. 11 2013, 22:26 | |
| | |
|
MaVi_GüL Admin
| Konu: Geri: Korkuyorum Perş. Ara. 12 2013, 01:07 | |
| | |
|