ebeda
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ebeda

Sonu Olmayan Bir Yolda Birlikte Yürüyenlerin Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Pakistan Punjab Üniversitesi'nde Okutulan Ders Kitabında Hikayelerim Çıktı Empty  Radyo  Latest imagesLatest images  AramaArama  Giriş yap  Kayıt OlKayıt Ol  

Pakistan Punjab Üniversitesi'nde Okutulan Ders Kitabında Hikayelerim Çıktı

YazarMesaj
Serdar Yıldırım
Yeni Üye
Yeni Üye

Pakistan Punjab Üniversitesi'nde Okutulan Ders Kitabında Hikayelerim Çıktı Empty
MesajKonu: Pakistan Punjab Üniversitesi'nde Okutulan Ders Kitabında Hikayelerim Çıktı   Pakistan Punjab Üniversitesi'nde Okutulan Ders Kitabında Hikayelerim Çıktı EmptyDün 19:05

Pakistan Punjab Üniversitesi'nde Okutulan Ders Kitabındaki Hikayelerim
KIRLANGIÇ İLE SERÇE
SARAYIN SÜTÇÜSÜ ( AYŞECİK İLE YASEMİN SULTAN )
GÜLHANE PARKI ( BÜCÜR ZÜRAFA )
GEZGİN ŞEHMUZ ( GEZGİN ŞEHMUZ İLE FAKİR PADİŞAH )
GÜZEL BİR YAZ GÜNÜ ( ANNE GÜVERCİN )

Yazdığım bu hikayeler Pakistan'ın Lahore şehrinde bulunan Punjab Üniversitesi'nden öğretim görevlisi Dr.Abdul Majid Nadeem tarafından hazırlanan TÜRKÇE DİLBİLGİSİ kitabının TÜRKÇE METİNLER bölümünde çıktı. Hikayeler 106 - 115 sayfaları arasındadır. Hikayelerin altında adım yazmaktadır.

Kitabın yazarı: Abdul Majid Nadeem
University of the Punjab, Lahore, Pakistan, Arabic, Faculty Member
https://www.academia.edu/37369107/Tu...8P9lYZnR6UstZ4

Linki tıklayınız. Gelen sayfanın yüklenmesi için, birkaç saniye bekleyiniz ve sayfayı yukarıya doğru kaydırınız. İyi okumalar.
Serdar Yıldırım
Yeni Üye
Yeni Üye

Pakistan Punjab Üniversitesi'nde Okutulan Ders Kitabında Hikayelerim Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Pakistan Punjab Üniversitesi'nde Okutulan Ders Kitabında Hikayelerim Çıktı   Pakistan Punjab Üniversitesi'nde Okutulan Ders Kitabında Hikayelerim Çıktı EmptyDün 19:06

Romanya Demokrat Türk Birliği Yayın Organı Hakses Dergisi'nde benim yazdığım Baba Koç ile Kızıl Kurt isimli masal çıkmıştır. 26-27. sayfadadır. Masalın altında adım yazmaktadır.

https://rdtb.ro/hakses/pdf/feb2019.pdf?fbclid=IwY2xjawGpO_VleHRuA2FlbQIxMAABHaShcRt0fYhpvxpIXD8y-YENsy_6bDoyiyvW3Qz66rZYqpET_EjiG6HwOg_aem_FfZ3f0aj54bGMdwag-Evbw

----------------------------------------------------

Orta Asya'da kurulu Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin isimli hikaye çıkmıştır. Yazılar, Uygur Arapça'sıdır. Ekranı yukarı doğru kaydırırsanız işte Türkçe ve Anne Güvercin. İyi okumalar dilerim.

https://www.uyghur-archive.com/lopnuri/index_y3630.html?fbclid=IwY2xjawGpPDtleHRuA2FlbQIxMQABHX3fSPsHyUX1C9jwNSUmSVhFWLqV6H1iDw26ytWR8zlg6xZfanu1YxYv8A_aem_zD9fGKyEMdrvrnE9gza6Lg

-------------------------------------------------------

KONUŞAN LEYLEK
Yazan: Serdar Yıldırım
Benim yazdığım bu masal peştuca diliyle yayınlandı.
Afganistan’da ve Pakistan’ın batı kesiminde yaşayan Peştunların konuştuğu dil. Hint-Avrupa dillerinin Hint-İran dilleri öbeğine bağlıdır. Kırk beş harfli bir alfabesi vardır.
Peştunlar tarafından konuşulan dil, Darice ile birlikte Afganistan'ın iki resmi dilinden biridir. 40 ila 60 milyon arasında kişi tarafından konuşulduğu düşünülen dil, Peştun kimliğinin temel "unsurlarından" biridir. Peştuca, bu dile uyarlanmış Arap alfabesiyle yazılır. Ayrıca Farsça ve Arapçadan girmiş çok sayıda kelimeye rastlanır.

https://telegram.me/s/Turk_Balalari_Turk_Cocuqlari?before=550&fbclid=IwY2xjawGpPYdleHRuA2FlbQIxMQABHSFMU8BNPXzPZHxiPK0iyVKsXfDpazu3qKNaGlDPQyVZLjdwWR9j5pBrQg_aem_ReSUt9g_eSiczCGcOnegWw

Sayfayı yukarı doğru kaydırırsanız Konuşan Leylek masalına daha kolay ulaşırsınız.

Pakistan Punjab Üniversitesi'nde Okutulan Ders Kitabında Hikayelerim Çıktı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ABD'nin Pakistan'a Gösterdiği İkiyüzlülük...!
» Kayınvalideden Güzel Bir Ders...!
» Üç Hikâye- Üç Ders- Bir Söz ..
» Ev işi yapmak istemeyen kadina ders
» Bir Ata Sözü ve Bir Ders...