Menekşe Özel Üye
| Konu: Fayda Sızım Cuma Mart 14 2014, 19:02 | |
| Fayda Sızım
Elimde olmadan yitirdiklerim var elimde Bu melankoliye alışamadım daha Bu kaçıncı isyanım say(a)madım Hep en karanlık yağmurlarda suladım sevinçlerimi Düşlerimde bile hüzünlerimi besledim Kendime bile faydasızım Ne cennet dedikleri huzur yurdu mümessili Ne şeytana müttefik oldum hazin sayfalarda Hazanla beslendim ve ayrılık şiirleri besteledim kâğıdımın gölgesinde Elimdeyken elleri ellerimi tutanların Ben verdiğim sözleri tutmamaya yeminli bir âdem oldum En yorgun yerinde gecelerin Kokularını yitirmiş güller desteledim destimde Korkularını yitirmiş birde Sahipsiz karanlılarda Şöylelemesine simsiyah Gözlerini bekledim sevdaların Nöbetler tuttum Zar ettim istikbale…
Sükûtu tuttum nabzımda Elimde; elimde olmadan yitirilmişler Ve elimde olarak elde etmediklerim Bildiklerimi bildiğimi bilmeye başladığımda Mefluç oldu bilmediklerim…
Fayda sızım Ateş sarısı saman kâğıtlarına sarılmış sarmalanmış Mehtaplı bir haziran gecesinde yakılmış Yalnızlıklar tuttum dünyaya yetecek kadar Faydam sızım anladım işi artık ey yar
Elimde; elimde olmadan yitirdiklerim Evvel, evvel olalı böyle bir ah görmedi Faydamı buldum amma sızım hala dinmedi Keşfedilmiş günahların günah sayılmadığı anlardan tanırım ben kendimi Eskimiş hikâyeler bilirdim bir parça duygusal Gerçekler sıfırdı öğütler yüzde Çizgi karakterlerle karakterize edilmiş Bir parça ağır abi vardı bende Ama faydam sızım Ve bulsam da faydamı dinmedi sızım
Nurullah GÜMÜŞTAŞ
| |
|
MaVi_GüL Admin
| Konu: Geri: Fayda Sızım C.tesi Mart 15 2014, 01:43 | |
| | |
|