mustafa43 Admin
| Konu: Gözlerimin Ferini Kaybettim... C.tesi Tem. 27 2013, 22:42 | |
| Gözlerimin Ferini Kaybettim... Mevsimlerin son durağındayım Artık nafile gelmeyecek bahardayım
Suskunca çarmağa gerildi sol yanım Düşlerimde duyulmaz feryadım Geçmeyin hayallerimden ayazlar düşer Mazi gözlerimden yaşlar döker Andıkça anıları ruhum sancılar çeker Bırakın anıldığı yerde kalsın kalbim
Nasıl olsa işe yaramaz hal aldım Son günlerde soluk almaz kursağım Şuçsuz yere kaçıncı kırbacı yedi dilim Yandıkça yanıyor gözlerim Sitemlerinle vurduğunu Yaprak gibi kuruduğumu Nereden bileceksin ki Sen kalbim dediğinde
Canımdan canımım çıktığını İsteseydin alırdım acılarını Bilmez misin sana nasıl yandığımı Kapatıyorsun sevene kalbinin kapılarını Ellerim bağlı saramıyorum yaralarını Kimse ısıtmıyor artık üşüyen sol yanımı Taşa döndüm inandığım aska dargınım Bundan sonra ne hayat bana gelsin
Ne de ben hayata koşup giderim Varsın çöllerde dolaşan mecnun olayım Tut ki dalından dökülmüş yaprak olayım Ayağının altında ezdiğin yar olayım
Aşkın ile cağlayan pınarlarım kururken Kalbim hepten kırgın hepten dargın Atılan sokaklarda bir başımayım Adresini kaybetmiş Pusulasını şaşırmış Sığındığım yürekte batmış Yani senin anlayacağın Sonsuzluğa demir atmış Yüreğimi emanet ederken Seninle tattığım aşk Böyle mi olacaktı
Ben yavaş yavaş ölürken Kalmadı tadım tuzum Gözlerimin ferini kaybettim Gelecekten yok umudum Aşkınla yanan bir har oldum İsyan etsem boşuna Kendimle savaşta yenildim sana Yollarına koşarak geldiğim anları Uykusuz geçen o zamanları Severken çektiğim kahırları Sevgiyle kalbime yazdığım mısraları Bilmem ki sen unuttun mu o baharı
Ömrüme güneş bir kez doğdu Ey yar artık acılardan arınma zamanı Şimdi gidiyorsun Bırak gönül kapım açık kalsın Gitmeden durdur zamanı Yok sayma canıma can diye bastıklarımı Dur gitme son kez ört üzerimi Son kez sil fersiz gözlerimi Unutmadan yak ışıkların hepsini Boğma yokluğunda içtiğim karanlıkta beni Ya da bak gözlerime kal yanımda Gitme yâr gitme...
Hasan Dağ
Selam Sevgi ve Dua ile... | |
|
MaVi_GüL Admin
| Konu: Geri: Gözlerimin Ferini Kaybettim... Paz Tem. 28 2013, 04:40 | |
| | |
|