ebeda
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ebeda

Sonu Olmayan Bir Yolda Birlikte Yürüyenlerin Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Hala Umudum Var Benim... Empty  Radyo  Latest imagesLatest images  AramaArama  Giriş yap  Kayıt OlKayıt Ol  
Son Konular
Konu Son Yazan GöndermeTarihi
Perş. Ekim 31 2024, 18:38
Perş. Ekim 31 2024, 18:36
Perş. Ekim 31 2024, 18:35
Perş. Ekim 31 2024, 18:34
Cuma Şub. 09 2024, 12:26
Cuma Şub. 09 2024, 12:25
Cuma Şub. 09 2024, 12:25
Cuma Şub. 09 2024, 12:24
Çarş. Ara. 06 2023, 12:37
Çarş. Ara. 06 2023, 12:26
Çarş. Ara. 06 2023, 12:20
Ptsi Ara. 04 2023, 15:55
Ptsi Kas. 06 2023, 20:33
Ptsi Kas. 06 2023, 20:23
Ptsi Kas. 06 2023, 20:19

Hala Umudum Var Benim...

2 posters
YazarMesaj
mustafa43
Admin
Admin
mustafa43

Hala Umudum Var Benim... Empty
MesajKonu: Hala Umudum Var Benim...   Hala Umudum Var Benim... EmptyPaz Haz. 09 2013, 20:41

Hala Umudum Var Benim...

Metropol yaşamı, teknoloji, hız, bilişim çağı, bozulan ilişkiler, yabancılaşan insan, kendini görmeyi unutmuş gözler. Evet bazı şeyler bozuldu ama bir gün gelecek bütün taşlar yerine oturacak. Aşk geri dönecek, dönmek zorunda...

Kendimizi böylesine yok etmeye devam edemeyiz. Gökdelenler, iktidar savaşları, terör, çıkar çatışmaları, egoizm, sokak kanunları, ekmek kavgası derken kayboluyoruz. Üstelik dev gibi duruyor sanıyoruz kendimizi dünyanın üstünde, asıl acı olan bu! Neleri kaybettiğimizi fark etmeden yaşıyoruz çünkü gözümüz kazandıklarımızda, bankadaki parayı sayıyoruz. Haklıyız bir yandan, yaşamın temel ihtiyaçları durmuyor ki! İyi de, bunun bir ortası olmalı, öyle değil mi? Daha çoğun da çoğu var, hep fazlasını isteyecek insan egosu...

Bir yanımız eski aşklara öykünüyor. Nerede o eski aşklar değil mi. Kalmadı efendim, kalmadı! Kalmaz tabii! Aşk kapıyı her çaldığında, istemiyorum dersek, sonunda aşkın da çalacağı kapı kalmaz. Değişime ayak uyduracağız, çağı yakalayacağız diye, kalbimizin en önemli ihtiyacını kirletmek için yarışırsak, sonunda kazanırız. Bu kadar azimle başarılı olmamak mümkün mü...

Yine de umudum var. Hani hepimiz, kimseye söylemesek bile, gece yatağa başımızı koyup, içimizden aşkın o tatlı hallerini yaşamayı hayal ediyoruz ya, işte bunu bildiğim için ümidimi kaybetmiyorum. Bir an diyorum, bir an gelecek, sanki sihirli bir değnek dokunacak üstümüze, aşka ne kadar ihtiyacımız olduğunu anlayacağız...

Bence işin püf noktası şu, aşktan darbe alanlar da, o darbeyi vuranlar da; birini sevemeyecek kadar yaralı. Korkuyoruz! Bir daha kanamayalım, o kavurucu sızı yüreğimize düşmesin, avare olmayalım diye, korunuyoruz. Oysa için için yanıyor gönlümüz şarkıdaki gibi, birimiz öne çıkıp bağıramıyoruz. Aslında bir baksak birbirimizin gözlerine, göreceğiz nasıl susamışız sevgiye...

Yürüyen açık yaralar gibiyiz ama üstümüze beyaz gömlek, kravat takıp; etek ve ceket takımlarımızın altına yüksek topuklu ayakkabılarımızı giyip saklıyoruz. Moderniz, çağdaşız, aşk gibi duygusallıklara kapılamayacak kadar güçlü ve sağlamız imajıyla, içimizdeki o kırılgan kalbi göstermemeye uğraşıyoruz. Birinden hoşlandığımızda bunu söyleyecek cesaretimiz bile yok. Egomuzu zedeliyor kaybetmek. Oysa en çok aşka yakışır yenilmek...

Her şeye rağmen inanıyorum. Bir gün herkesin aklı başına gelecek veya kalbi sevmemeye dayanamayıp isyan edecek. Sonunda hepimiz doğru yolu bulacağız. Sevginin değerini, sadece severek hayatın ne kadar zenginleşeceğini fark edeceğiz. Bir gece yarısı, bu yazıyı okuyan bir kişi bile, yatağına uzanıp, içten bir aşk diliyorsa hala, ben eminim aşk geri dönecek...

Candan Ünal

Selam Sevgi ve Dua ile...
MaVi_GüL
Admin
Admin
MaVi_GüL

Hala Umudum Var Benim... Empty
MesajKonu: Geri: Hala Umudum Var Benim...   Hala Umudum Var Benim... EmptyPtsi Haz. 10 2013, 01:22

çiçek16 Allah razı olsun çiçek16

Hala Umudum Var Benim...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Umudum...
» Umudum Var...
» Sermayem Umudum Olsa...
» Baharlı Umudum...
» Bekliyorum Gelmedin Hala...